4-Daagse busreis naar de 36e halve marathon van Berlijn 7 april 2019

De 4-daagse busreis is gepland van vrijdag 5 april t/m maandag 8 april 2019. De halve marathon voor zowel lopers als inline-skaters is op zondag 7 april. De kosten bedragen € 260,-- per persoon. Dit bedrag is inclusief:
  • busreis per luxe touringcar
  • deskundige begeleiding (ervaren trainer/marathonloper)
  • gids
  • hotel Dorint op basis van logies met zeer uitgebreid ontbijt-buffet, verblijf in 2- pers. kamer (toeslag 1 persoons kamer € 60,--)
  • grote stadstour Berlijn onder leiding van een Nederlands sprekende gids
  • bezoek Potsdam (o.a. Schlosz Sanssouci en parken)
  • bezoek diverse highlights Berlijn zoals Rijksdaggebouw met beroemde koepel, Checkpoint Charlie, Potsdamer Platz, Brandenburger Tor, Nicolaiviertel, Hackescher Markt, Alexander Platz, Olympisch Stadion enz. enz.
  • alle transfers in Berlijn (o.a. naar de sportbeurs en pasta-party, start halve marathon, afhalen bij de finish, abschlussparty, enz.)
  • alle fooien (o.a. chauffeur, gids, hotel)
echter exclusief deelnamekosten halve marathon ad € 59,--. De reis is ook bestemd voor lopers, die zich bij de organisatie in Berlijn reeds hebben aangemeld voor een startbewijs. Ook supporters zijn van harte welkom. Speciaal voor hen is een zeer attractief dagvullend programma samengesteld. Met name dit jaar ligt de nadruk ook op toeristisch. De inschrijving voor de halve marathon wordt door ondergetekende verzorgd (startbewijs verzekerd).
Verder bestaat de mogelijkheid om s’avonds in het hotel voor € 17,-- p.p. deel te nemen aan een uitgebreid warm- en koud buffet met o.a. diverse pasta’s op zaterdagavond. Opgave voor deze reis kan telefonisch/ e-mail/online.
Als aanbetaling dient bij aanmelding € 100,-- per persoon te worden voldaan. Dit bedrag kan worden overgemaakt op IBAN nr. NL42RABO014.01.97.958 t.n.v. G.B.M. ter Beek. Voor het restantbedrag ontvangt men t.z.t. een nota. Het volledige programma ontvangt men 10 dagen voor vertrek.
De specifieke eigenschappen van de halve marathon van Berlijn zijn: vlak parcours; supersnel; veel toeschouwers; sfeervol; onvergetelijk; een van de best georganiseerde halve marathons van de wereld met uitstekende verzorging (deelnemers 2018 ca. 36.000).

Aanmeldingsformulier 4-Daagse busreis naar de halve marathon van Berlijn


Voor- en achternaam
Adres
Postcode [1234AB]
Woonplaats
Geb.datum (dd-mm-jjjj)
Telefoon
Email
Chipnr
Halve Mar.tijd
Vereniging
Reeds in het bezit van een startbewijs
Functie.